Jocuri educaţionale

Girafa la dietă
Aflarea termenului necunoscut. Metoda balanţei
Matematica Clasa a III-a

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Cutremur
Unităţi de măsurat lungimea
Matematica Clasa a III-a
Căutare avansată

Lecţii

Propuneţi un material
Vizualizaţi
0 review-uri
51 descărcări

Adăugat la:
03.05.2020

Chimia în viața societății

Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

bodlev1952 | Colegiul Politehnic din Chişinău

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
38 descărcări

Adăugat la:
16.02.2020

MICROORGANISME UTILE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
89 descărcări

Adăugat la:
15.04.2019

Proiect didactic MI-Microbiologia și igiena în industria alimentară

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;

Daniela2011 | Liceul Tehnologic Meserii si Servicii Buzau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
439 descărcări

Adăugat la:
11.06.2018

CLASA a X a

Învăţământ profesional şi tehnic - Agricultură - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

Anetav | Colegiul Economic "P.S.Aurelian" Slatina

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
50 descărcări

Adăugat la:
28.05.2018

Prepararea aluatului - Plan de lecție evaluare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

sofia1315 | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
106 descărcări

Adăugat la:
28.05.2018

Prepararea aluatului - Plan de lecție evaluare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

sofia1315 | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
39 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

fişă de documentare despre bacteriile lactice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
101 descărcări

Adăugat la:
07.11.2017

Microorganismele

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
268 descărcări

Adăugat la:
21.06.2016

VITAMINE-surse naturale si importanța lor fiziologică

Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 10-a;

iuliamarcelina | Colegiul Tehnic" Anghel Saligny" Bacau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
84 descărcări

Adăugat la:
14.01.2015

Predefecarea

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

carmenvulpe | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
56 descărcări

Adăugat la:
14.01.2015

Predefecarea

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

carmenvulpe | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
137 descărcări

Adăugat la:
16.11.2014

impartirea anatomica a carcaselor de carne

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
76 descărcări

Adăugat la:
16.11.2014

ciupercile microscopice- fisa de documentare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
140 descărcări

Adăugat la:
16.11.2014

Clasificarea preparatelor din carne afumate si semiafumate

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
123 descărcări

Adăugat la:
16.11.2014

metode de conservare a carnii prin reducerea temperaturii

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

sari la pagina



Azi: 65 evenimente

«MAI 2020»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Diafanele păpădii

Propus de: adinanedelcu

Sondajul zilei

Ce măsuri le considerați că ar trebui luate de Ministerul Educației, pentru a sprijini activitatea online pentru elevi și profesori?

121 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ProfesorAdi Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Accesaţi Lecţii online şi împărtăşiţi colegilor ideile dvs.