Jocuri educaţionale

Girafa la dietă
Aflarea termenului necunoscut. Metoda balanţei
Matematica Clasa a III-a

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Cutremur
Unităţi de măsurat lungimea
Matematica Clasa a III-a
Căutare avansată

Lecţii

Propuneţi un material
Vizualizaţi
0 review-uri
51 descărcări

Adăugat la:
03.05.2020

Chimia în viața societății

Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

bodlev1952 | Colegiul Politehnic din Chişinău

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
69 descărcări

Adăugat la:
08.07.2019

TEHNOLOGII MODERNE ÎN INDUSTRIA PANIFICAȚIEI ȘI FERMENTATIVĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;

1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
48 descărcări

Adăugat la:
29.05.2019

Analiza senzoriala a legumelor si fructelor si determinarea substantei uscate

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

carmen1811 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
43 descărcări

Adăugat la:
01.04.2019

Analize specifice în industria zahărului

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

carmenvulpe | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
35 descărcări

Adăugat la:
28.03.2019

Analize în industria zahărului

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

carmenvulpe | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
63 descărcări

Adăugat la:
03.02.2019

PROBLEMA REZOLVATA "Determinarea continutului de minerale din produse alimentare"

Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

camelia-corina | Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Iasi

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
77 descărcări

Adăugat la:
03.02.2019

Lucrare delaborator "Determinarea cantitatii de NaCl din alimente"

Învăţământ liceal - Chimie - Lecţii - Clasa a 12-a;

camelia-corina | Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Iasi

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
51 descărcări

Adăugat la:
31.08.2018

Accidente de fabricatie

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

angelica_cioata | Colegiul "Andronic Motrescu" Radauti

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
82 descărcări

Adăugat la:
31.08.2018

Determinarea aciditatii

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

angelica_cioata | Colegiul "Andronic Motrescu" Radauti

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
277 descărcări

Adăugat la:
31.08.2018

Analiza senzoriala a conservelor de fructe si legume

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

angelica_cioata | Colegiul "Andronic Motrescu" Radauti

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
44 descărcări

Adăugat la:
18.08.2018

DETERMINAREA SUBSTANTEI SOLUBILE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

angelica_cioata | Colegiul "Andronic Motrescu" Radauti

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
439 descărcări

Adăugat la:
11.06.2018

CLASA a X a

Învăţământ profesional şi tehnic - Agricultură - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

Anetav | Colegiul Economic "P.S.Aurelian" Slatina

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
71 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

analiza senzorială fructe şi compot

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
46 descărcări

Adăugat la:
18.12.2017

EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Cnicolaie | Scoala de Arte si Meserii "Stefan cel Mare si Sfant" Suraia

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
57 descărcări

Adăugat la:
18.12.2017

EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Cnicolaie | Scoala de Arte si Meserii "Stefan cel Mare si Sfant" Suraia

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

sari la pagina



Azi: 65 evenimente

«MAI 2020»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Diafanele păpădii

Propus de: adinanedelcu

Sondajul zilei

Ce măsuri le considerați că ar trebui luate de Ministerul Educației, pentru a sprijini activitatea online pentru elevi și profesori?

121 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ProfesorAdi Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Accesaţi Lecţii online şi împărtăşiţi colegilor ideile dvs.