Şcoala cu
bune practici

50 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări
Căutare avansată

Lecţii

Propuneţi un material
Descărcaţi
0 review-uri
0 descărcări

Adăugat la:
20.06.2024

ÎNVĂȚAREA CITIRII CEASULUI

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;

chipon | Şcoala Profesională Specială Ştefan cel Mare

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
6 descărcări

Adăugat la:
20.05.2024

Materii prime de origine animală-prelucrare

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

viorelpop99 | Centrul Scolar de Educatie Incluziva Baia Mare

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
4 descărcări

Adăugat la:
14.05.2024

Influența presiunii asupra microorganismelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Vizualizaţi
0 review-uri
3 descărcări

Adăugat la:
18.04.2024

Utilizarea microorganismelor în industria alimentară Obţinerea brânzei cu mucegai în coajă, Camembert

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
7 descărcări

Adăugat la:
17.04.2024

Microflora solului

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
1 descărcare

Adăugat la:
15.04.2024

Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;

maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
6 descărcări

Adăugat la:
02.04.2024

MĂSURAREA MASELOR PENTRU DETERMINĂRI CANTITATIVE

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;

turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
4 descărcări

Adăugat la:
02.04.2024

Fișă de documentare-Prepararea soluțiilor

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;

turist | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
3 descărcări

Adăugat la:
24.03.2024

Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Vizualizaţi
0 review-uri
2 descărcări

Adăugat la:
24.03.2024

Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
1 review
37 descărcări

Adăugat la:
17.01.2024

Valoarea energetică a alimentelor

Învăţământ liceal - Consiliere si orientare - Lecţii - Clasa a 9-a;

Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
22 descărcări

Adăugat la:
16.01.2024

SOLUȚII INOVATIVE PENTRU ACTIVITĂȚILE DE PREGĂTIRE PRACTICĂ

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;

Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
25 descărcări

Adăugat la:
16.01.2024

FISĂ TEHNOLOGICĂ-PRĂJITURI

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;

Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
40 descărcări

Adăugat la:
20.12.2023

Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
31 descărcări

Adăugat la:
20.12.2023

PROIECT DIDACTIC:: Aprecierea caracteristicilor senzoriale ale produselor de patiserie din aluat dospit

Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 11-a;

Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

sari la pagina



Azi: 15 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

662 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN