Căutare avansată

Toate

Propuneţi un material

Suport de curs, Ambalaje și design în industria alimentară

Acest material este un suport de curs destinat elevilor și profesorilor de la colegiile tehnologice, ce doresc să-l implementeze în cadrul Curriculum-ului în dezvoltare locală. Se pretează pentru...

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

1964mariana | 21.08.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 1MB
14 descărcări

Auxiliar curricular, Tehnica Analizelor de Laborator

Acest material de învăţare este destinat elevilor şi profesorilor de specialitate ce predau în domeniul „Industriei alimentare”, nivelul 4 de calificare, “Tehnician analize produse alimentare”,...

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;

1964mariana | 21.08.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 949KB
19 descărcări

Bazele nutriției omului-curriculum în dezvoltare locală

Acest material este o propunere pentru curriculum în dezvoltare locală, prin care elevii pot dobândii cunoștințe utile despre alimentație, normative care reglementează calitatea produselor și...

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a;

1964mariana | 10.06.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 202KB
24 descărcări

Fisa documentare-determinarea conținutului de extract din mustul de malț

Se adresează elevilor de la calificarea tehnician analize produse alimentare clasa a XI-a

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 14.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 16KB
2 descărcări

Proiect de lecție- Determinarea conținutului de extract din mustul de malț

Se adresează profesorilor care predau disciplina -Analize specifice în industria alimentară fermentativă

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 14.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 78KB
1 descărcare

Proiect de lecție- Determinarea conținutului de extract din mustul de malț

Se adresează profesorilor care predau disciplina -Analize specifice în industria alimentară fermentativă

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 14.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 78KB
1 descărcare

Proiect de lecție- Determinarea conținutului de extract din mustul de malț

Se adresează profesorilor care predau disciplina -Analize specifice în industria alimentară fermentativă

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 14.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 78KB
3 descărcări

Volumetria: aplicații în industria alimentară

Prezentare Power Point

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

carmenvulpe | 01.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
pptx 4MB
15 descărcări

Biocatalizatori: vitamine, hormoni, enzime

Prezentare Power Point

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;

carmenvulpe | 01.04.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
pptx 1MB
14 descărcări

Referat "ACIDITATEA PRODUSELOR ALIMENTARE"

Referatul cuprinde principalii acizi organici si sursele naturale in care se gasesc. Referatul cuprinde si un experiment de determinare a aciditatii produselor alimentare (metoda de determinare a...

Învăţământ liceal - Chimie - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

camelia-corina | 03.02.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 48KB
69 descărcări

Problema rezolvata "Calculul aportului de vitamine din alimente"

Pe baza datelor continute intr-o anexa care cuprinde ponderea principalelor vitamine in 100 g leguma, se va calcula aportul de vitamine adus de consumul unei portii de salata de cruditati si se va...

Învăţământ liceal - Chimie - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;

camelia-corina | 03.02.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 20KB
51 descărcări

Plan de recapitulare și evaluare

Se aplică la Modulul Efectuarea analizelor specifice în industria alimentară extractivă

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 12-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 26.01.2019

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
docx 88KB
11 descărcări

Proiect didactic Analiza uvologică a strugurilor

Se adresează profesorilor care predau disciplina Efectuarea analizelor specifice în industria fermentativă

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 11-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;

portal | 03.12.2018

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
doc 74KB
20 descărcări

Procesul tehnologic de obtinere a dulcetei de cirese

Dulceata de cirese

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 10-a;

elena_rm88 | 12.06.2018

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
ppt 2MB
19 descărcări

Tehnologia de obtinere a compoturilor

PPT obtinere compoturi

Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 10-a;

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 10-a;

elena_rm88 | 12.06.2018

Lăsați un comentariu

Descărcaţi
ppt 1MB
17 descărcări

sari la pagina


Azi: 10 evenimente

«OCTOMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


SCOALA MEA

Propus de: getau2009

Sondajul zilei

Ce procent din totalul "hârtiilor" pe care le produceți in activitatea dumneavoastră didactica sunt inutile (nu va sunt de folos la clasa, nu sunt relevante, nu sustin procesul didactic etc)

356 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: magghyc Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!