Determinarea conținutului de gluten umed
27 mai 2023, 14:08
Fisa de documentare este adresată cadrelor didactice/elevilor de la domeniul industrie alimentară, calificarea Tehnician analize produse alimentare, clasa a XI-a, liceu tehnologic. Lucrarea Determinarea conținutului de gluten umed este cuprinsă în programa școlară și conține toate elementele unei lucrări de laborator: principiul metodei, aparatură și reactici, mod de lucru, calcul și interpretare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 11-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii

Metode de testare a calități produselor de panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
catalinsport | GRUPUL SCOLAR "A.VLAHUTA"
0 comentarii

Placinta taraneasca cu dovleac
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.