Bazele calității produselor alimentare
7 aprilie 2024, 19:56
Acest material este un curriculum în dezvoltare locală pentru cl a X a, învățământ liceal-filieră tehnologică, din domeniul de pregătire profesională-industrie alimentară pentru calificările profesionale: Tehnician analize produse alimentare și Tehnician în industria alimentară. Materialul poate fi utilizat la modulul III pentru practică comasată la cl a X a.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
Clasa a X- a Modulul I - Microbiologia şi igiena în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Clasa a X- a Modulul II- Operații și utilaje în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Planificare calendaristică M2. Microbiologie și igienă în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.