Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
24 martie 2024, 19:23
Reprezentare grafică, pe înțelesul elevilor, a modului în care presiunea osmotică poate fi utilizată pentru a influența avtivitatea microorganismelor.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Clasa a X- a Modulul I - Microbiologia şi igiena în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Clasa a X- a Modulul II- Operații și utilaje în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
tamascristina | Grup Scolar Agricol Bistrita
0 comentarii
Planificare calendaristică M2. Microbiologie și igienă în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.