Operația de mărunțire în industrie alimentară
15 iunie 2021, 12:07
Lecția se referă la mașinile de tăiat materiale cu duritate mică dar consistență mare (cum sunt carnea și legumele).
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Abordări: Abordare integrata
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Mărunțirea
15.11.2021 20:47
Nivel de dificultate: mediu
Situația reală cu care ne confruntăm, ne-a adus pe noi, dascălii, cu adevărat, în era tehnologiei digitale. Materialul este de real folos atât cadrului didactic cât și elevilor. Utilizarea acestor RED implică elevul activitățile de învățare și menține curiozitatea acestora
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii

TEST DE EVALUARE Caracterizarea microorganismelor-Drojdii si mucegaiuri
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii

TEST DE EVALUARE Metode de igienizare a spațiilor și echipamentelor în industria alimentară
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.