Servirea preparatului - Tarta cu branza
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Schita lectiei Structuri de primire turistica
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
1 comentariu
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
1 comentariu
Fisa de documentare- mese festive
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Aluatul dospit - verificarea calitatii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Tehnologia de obtinere a ghiveciului de legume
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
dumutasimona | Colegiul Tehnic "Ioan Ciordas" Beius
0 comentarii
Pagina 1 din 1















