Tehnologia de obtinere a ghiveciului de legume
20 august 2024, 17:37
Legumele sunt o sursă importantă de energie, dar ele trebuie consumate alături de produse de origine animală, deoarece corpul nostru are nevoie de o hrană care să-i asigure integral cerințele nutritive, care ajută atât de mult în menținerea capacităților activității zilnice de ordin fizic cât și intelectual, dând o sănătate deplină.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Resursele elevilor - Clasa a 11-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Abordări: Activitate practica
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Sugestii de subiecte pentru examenul de diferențe
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.