PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
3 mai 2014, 09:50
Un proiect de lectie complex realizat impreuna cu colega mea Erhan Luminita, la care am folosit metode active ( MOZAIC), la modulul "SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI".
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 11-a;
Florina_Moisescu | Grup Scolar "Dan Mateescu" Calarasi
0 comentarii

TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu

PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Scoala Gimnaziala "Teodor Stefanelli" Nr.4 Campulung Moldovenesc
1 comentariu
Comentarii (2)
Un proiect didactic complet și util. Are fișe de lucru și fișe de evaluare pentru lucrul cu elevii pe grupe.
Vă mulțumesc! Sper să vă fie de folos!
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.