PRINCIPII CHEIE ÎN REALIZAREA PREPARATELOR ECOLOGICE PENTRU UN CORP SĂNĂTOS
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
NUTRIȚIA ȘI BENEFICIILE CONSUMULUI DE SUPER-ALIMENTE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
POSTER CU BENEFICIILE UNEI ALIMENTAȚII SĂNĂTOASE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
0 comentarii
VITAMINELE SURSĂ DE ENERGIE PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
Decorarea preparatelor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
0 comentarii
Asocierea băuturilor cu preparatele culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
Promovarea alimentației inteligemte
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
Pagina 1 din 1















