PRINCIPII CHEIE ÎN REALIZAREA PREPARATELOR ECOLOGICE PENTRU UN CORP SĂNĂTOS
1 septembrie 2025, 08:49
Producţia ecologică constă în obţinerea de produse de origine vegetală sau animal care au fost obţinute fără să se utilizeze substanţe chimice sintetice sau componente modificate genetic şi nu au fost expuse iradierii. În urma obţinerii produselor ecologice, numite şi organice sau biologice, mediul înconjurător nu a avut de suferit.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Ecologie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Scoala Gimnaziala "Teodor Stefanelli" Nr.4 Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Scoala Gimnaziala "Teodor Stefanelli" Nr.4 Campulung Moldovenesc
2 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.