TEHNOLOGII MODERNE ÎN INDUSTRIA PANIFICAȚIEI ȘI FERMENTATIVĂ
8 iulie 2019, 19:36
Materialul propus este un suport de curs cu titlul Tehnologii moderne în industria panificației și industria fermentativă, care este util pentru elevii de cl.a XI a, de la specializările: Tehnician în industrie alimentară și Tehnician analize produse alimentare.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 12-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a sării comestibile- FIȘĂ DE LUCRU
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.