Analiza senzorială a sării comestibile- FIȘĂ DE LUCRU
6 septembrie 2024, 19:43
Clasa a XI-a:Modulul II: Efectuarea analizelor in industria moraritului si panificatiei - laborator
Anul III Brutar- patiser- preparator produse făinoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Fisa de lucru_Defectele pâinii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
mimisflore | Grupul Scolar "Domnul Tudor" Drobeta Turnu Severin
0 comentarii
Planificare anuală M1.Tehnologa de fabricare a produselor de panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.