Făina: Analize fizico – chimice și Determinări ale însușirilor tehnologice ale făinii pentru panificație
29 mai 2018, 22:55
Fișă de lucru - Plan de recapitulare
Analize fizico – chimice:
Determinarea acidității făinii - metoda suspensiei în apă
Determinarea umidității făinii
Determinări ale însușirilor tehnologice ale făinii pentru panificație:
Determinarea capacității de hidratare a făinii
Determinarea conținutului de gluten umed
Determinarea conținutului de gluten uscat
Determinarea indicelui de deformare a glutenului
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Fisa de lucru_Defectele pâinii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
mimisflore | Grupul Scolar "Domnul Tudor" Drobeta Turnu Severin
0 comentarii
Planificare anuală M1.Tehnologa de fabricare a produselor de panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.