Făina: Analize fizico – chimice și Determinări ale însușirilor tehnologice ale făinii pentru panificație
29 mai 2018, 22:55
Fișă de lucru - Plan de recapitulare
Analize fizico – chimice:
Determinarea acidității făinii - metoda suspensiei în apă
Determinarea umidității făinii
Determinări ale însușirilor tehnologice ale făinii pentru panificație:
Determinarea capacității de hidratare a făinii
Determinarea conținutului de gluten umed
Determinarea conținutului de gluten uscat
Determinarea indicelui de deformare a glutenului
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Abordări: Activitate practica
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.