MODULUL :TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ-Proiect didactic
19 mai 2017, 19:04
Proiect didactic/MODULUL: TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBȚINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALĂ/TITLUL LECŢIEI: DETERMINAREA CLORURII DE SODIU DIN PREPARATELE DIN CARNE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 12-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
58 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.