FIȘA DE EVALUARE - Utilizarea sistemelor de servire în restaurație, Anul II, Școală profesională, Calificarea: ospătar
11 iunie 2020, 20:40
FIȘA DE EVALUARE - Utilizarea sistemelor de servire în restaurație, Anul II, Școală profesională, Calificarea: ospătar
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Metode: Joc de rol
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro

TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu

PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii

PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.