TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
11 iulie 2013, 09:13
TEST DE EVALUARE CU BAREM CORECTARE ,PENTRU CLASA A IX-A - TURISM SI ALIMENTATIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Review-uri (1)
3 stele
Adăugaţi un review
Instrument evaluativ
31.07.2020 21:45
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este organizat astfel încât să întroducă treptat elevul în activitatea evaluativă. Este realizat ca sumă de itemi diferiți, cu intensități și nivel diferit de dificultate. Face apel la un volum mare de cunoștințe.
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a;
sv2008 | Colegiul Economic "Ion Ghica" Braila
0 comentarii

PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii

PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (1)
Felicitări! Testul este bine structurat și organizat, poartă elevii prin itemi obiectivi și semiobiectivi, expliciți, fără posibilitate de interpretare din partea elevilor, cerințe concrete, de nivel mediu.
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.