Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

ppt Gastronomie Ustensile

1 aprilie 2009, 20:55

0 stele | 0 review-uri

Clasa X SAM lucrator in alimentatie

vasilika_bc
6 materiale
7 au spus Mulţumesc.
1 comentariu
1277 descărcări

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (1)

0 0

12.10.2009 22:10 gabihreniuc

foarte frumos lucrat!!! felicitari pt toate 3 materialele!!!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro

Vizualizaţi
0 review-uri
2 descărcări

Adăugat la:
17.04.2024

Microflora solului

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
2 descărcări

Adăugat la:
17.04.2024

MICROBIOLOGIE CLASA a- X-a

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
1 descărcare

Adăugat la:
18.04.2024

Utilizarea microorganismelor în industria alimentară Obţinerea brânzei cu mucegai în coajă, Camembert

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Articole recomandate

Resurse educationale moderne pentru clasa a IX-a!

Lectii interactive la Geografie, Fizica, Chimie, Biologie si Matematica!

Azi: 33 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

412 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN