Găurirea
3 martie 2004, 10:00
Disciplina: Tehnologia elaborării şi prelucrării semifabricatelor
Tipul lecţiei: de fixare şi sistematizare
Autor: ing. Velusia Ursulean, Grup Şcolar nr. 2 Suceava
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
2 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.