Controlul senzorial al produselor coapte
24 iunie 2021, 10:55
Coacerea produselor
Lecţie de formare a priceperilor şi deprinderilor practice prin activităţi experimentale
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.