Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI

3 stele

Instrument evaluativ

31.07.2020 21:45

Nivel de dificultate: mediu

Materialul este organizat astfel încât să întroducă treptat elevul în activitatea evaluativă. Este realizat ca sumă de itemi diferiți, cu intensități și nivel diferit de dificultate. Face apel la un volum mare de cunoștințe.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (2)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Test de evaluare sumativă clasa a IX-a Modul Organizarea activităţii în unităţile de alimentaţie şi turism

5 stele

Excelent instrument evaluativ

31.07.2020 21:41

Nivel de dificultate: mediu

Test construit cu grijă, imbină armonios mai multe categorii de itemi, folosește cu iscusință elemente grafice, stimulează creativitatea elevului. Instrumentul de evaluare constituie un sprijin real pentru cadre didactice și elevi în vederea determinării nivelului de cunoaștere și achiziție la un moment dat.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (1)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

test initial/final pentru clasa 9-10

4 stele

Material evaluativ

31.07.2020 21:37

Nivel de dificultate: mediu

Materialul este bine structurat si aduce pe tapet multe din materiile prime studiate în clasa a IX-a, elemente legate de întreținerea spațiilor de servire și de producție, ustensile precum și obiecte de inventar folosite la servirea consumatorilor. Folosește itemi diferiți, interrsant structurați. Evaluarea realizată este complexă și cu un grad destul de ridicat de obiectivitate.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (1)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Paris-fascinație și artă

5 stele

Excelent Ghid al turismului parizian

31.07.2020 21:26

Nivel de dificultate: mediu

Ptrezentarea este extrem de bine structurată și poate fi considerată un excelent ghid de călătorie cu destinația Paris. Sunt prezentate principalele atracții turistice pariziene, tips-uri legate de călătorie, informații relevante pentru un potențial turist.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

unitati de alimentetie - TURISM

2 stele

Material informativ despre unitățile de alimentație

31.07.2020 21:22

Nivel de dificultate: uşor

Prezentarea vine în sprijinul cadrușui didactic atunci când sunt prezentate principalele categorii de unități de alimentație. Pe slide-uri sunt prezentate câteva informații cu caracter teoretic și imagini care justifică informația.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (1)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Verificare prospetime ou

4 stele

Resursă didactică de documentare ce se poate folosi în procesele de predare și evaluare a achizițiilor realizate de elev

31.07.2020 21:15

Nivel de dificultate: mediu

Masterialul propune o fișă de documentare explicită referitoare la metodele de evaluare a prospețimii unui ou și o fișă prin intermediul căreia se pot verifica obiectiv și într-un timp relativ scurt achizițiile elevilor. Informațiile cu caracter teoretic din Fișa de documentare sunt însoțite de imagini care demonstrează aspectele tezvoltate în fișă. Este un material care poate spijini cu succes activitatea de laborator/instruire practică.

Vedeţi mai mult
danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Legume- ppt

2 stele

Resursă educațională care se bazează pe imagine

31.07.2020 21:01

Nivel de dificultate: uşor

Prezentare este un excelent material de sprijin pentru cadre didactice și elevii claselor a IX-a în încercarea de a eșalona corect legumele pe categorii. Slide-urile beneficiază de imagini extrem de grăitoare ale legumelor împărțite pe categorii bine definite. Păcat că nu a fost păstrată aceeași linie și la fructe.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (1)   Vedeţi comentarii (0)

FIȘA DE LUCRU - Utilizarea sistemelor de servire în restaurație (sistemul de servire indirect), anul II, școală profesională, calificarea ospătar

3 stele

Material structurat și organizat pe etapele ce necesită a fi percurse la servirea preparatelor culinare

31.07.2020 20:55

Nivel de dificultate: mediu

Fișa de lucru face apel la cunoștințele și abilitățile pe care un elev trebuie să le dețină în momentul în care este pus în situația practică de a servi un anume preparat culinar, folosind un anumit sistem de servire. Evaluarea oferă o perspectivă obiectivă asupra activității elevului.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (1)   Vedeţi comentarii (0)

Turism nautic pe litoralul Mării Negre

3 stele

Material informativ despre potențialul turistic oferit de sporturile nautice

31.07.2020 20:47

Nivel de dificultate: uşor

Materialul oferă o descriere eficientă a posibilităților de utilizare a sporturilor nautice în scopuri turistice și de agrement. Fiecare sport nautic beneficiază de o descriere teoretică și de imagini care demonstrează descrierea. Este un material util pentru activitățile dicatice unde este abordat potențialul turistic al României.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Fisa de documentare Comunicarea

2 stele

Material concentrat despre principiul procesului de comunicare

31.07.2020 20:40

Nivel de dificultate: uşor

Materialul furnizează informații relevante despre procesul comunicării într-o varianta concisă și explicită. Sunt prezentate definiții ale procesului de comunicare, bariere ale comunicării, aspecte despre comunicarea non-verbală precum și un set minim de reguli de utilizat pentru o comunicare de succes.

danielaolga123
10 review-uri

Review util:

Da (0)   Nu (0)   Vedeţi comentarii (0)

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

320 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN