- Agricultură
- Chimie industriala
- Comerţ
- Construcţii şi lucrări publice
- Electric
- Electromecanică
- Electronică şi automatizări
- Estetica si igiena corpului omenesc
- Fabricarea produselor din lemn
- Industrie alimentara
- Materiale de construcţii
- Mecanică
- Silvicultură
- Tehnici poligrafice
- Textile pielărie
- Turism şi alimentaţie
- Contabilitate
- Desen tehnic
- Ecologie
- Economia întreprinderii
- Electrotehnică aplicată
- Elemente de tehnologie generală
- Instrumente şi tehnici de laborator
- Managementul calităţii
- Materii prime şi materiale
- Măsurări tehnice
- Mecanică aplicată
- Microbiologia resurselor naturale
- Studiul calităţii mediului
- Studiul calităţii produselor şi serviciilor
- Alte specializari
- Resursele elevilor
Patrimoniu turistic natural -Relief montan partea 2
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Patromoniu turistic natural -Relief montan partea 2
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Patrimoniu turistic natural -Relief montan
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
PATRIMONIUL TURISTIC NATURAL -HIDROGRAFIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
PATRIMONIUL TURISTIC NATURAL -HIDROGRAFIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
0 comentarii
Test de evaluare Obiecte de inventar în restaurant
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
Învață corect șă mănânci sănătos
Învăţământ liceal - Tehnologii - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
lauraserban1174 | Colegiu Agricol "Sandu Aldea" Calarasi
0 comentarii
Fise de documentare Tipuri de mise-en-place
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 10-a;
duduia | Colegiul Tehnic "Stefan Banulescu" Calarasi
0 comentarii
CLS X Etică și comunicare INSTRUIRE PRACTICĂ
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
CLS X sisteme de servire - I.P
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
CLS. X planificare sortim de preparate și _bauturi
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PRINCIPII CHEIE ÎN REALIZAREA PREPARATELOR ECOLOGICE PENTRU UN CORP SĂNĂTOS
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii
ARTA DE A FI GAZDĂ ÎN BUCOVINA
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Sărbători, tradiţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
0 comentarii
NUTRIȚIA ȘI BENEFICIILE CONSUMULUI DE SUPER-ALIMENTE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
0 comentarii















