Siguranţa alimentară


Coordonator: evita_m
Liceul Economic Administrativ Rosiorii de Vede, Rosiori de Vede, Teleorman
0 membri

Detalii proiect

Liceul Economic Administrativ Rosiorii de Vede, Rosiori de Vede, Teleorman

Nivel învăţământ: Învăţământ liceal
Disciplină: Istorie
Clasă: Clasa a 9-a, Clasa a 10-a, Clasa a 11-a, Clasa a 12-a

Stilul de viaţă al timpurilor noastre este foarte diferit de cel din trecut. Ritmul rapid al stilului modern de viaţă , precum şi creşterea numărului de gospodării formate dintr-un singur individ, al familiilor cu un singur părinte şi al femeilor care lucrează, au dus la schimbări în modul de preparare a hranei şi consumului acesteia cu efecte nedorite asupra sănătăţii tuturor, inclusiv a copiilor şi tinerilor. În condiţiile unor preocupări ineficiente pentru o educaţie pentru sănătate, a mediatizării excesive a modelelor alimentare negative, a abandonării unor norme alimentare tradiţionale sănătoase specifice românilor, ne-am propus realizarea acestui proiect care să sprijine familia, şcoală şi comunitatea în procesul de formare şi dezvoltare a unui comportament alimentar responsabil , cu beneficii asupra sănătăţii copiilor şi tinerilor, familiilor şi societăţii.

Loc de desfăşurare: Rosiori de Vede

Perioadă desfăşurare: 20.11.2017 - 31.08.2018