Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența temperaturii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența temperaturii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Foaia de plăcintă românească. Preparate.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Foaia de plăcintă românească. Preparate.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 11-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Pagina 1 din 1