Preparate la rece- prepararea sucurilor naturale
16 iulie 2009, 15:49
Tema „Tehnologii de preparare a hranei ; Prepararea alimentelor ”- se studiază în clasa a V a la disciplina Educaţie tehnologică în semestrul II.
• Aparent banală această temă, prin implicaţiile ei nemijlocite asupra vieţii, sănătăţii omului, (care a fost şi rămâne în unele cazuri ignorată), trebuie să fie adusă cu mare atenţie în faţa elevilor încă de la cele mai fragede vârste astfel încât aceştia să deprindă obiceiuri alimentare corecte încă de mici, pentru a nu fi nevoiţi la vârste mature să corecteze deprinderi greşite sau să trateze boli de nutriţie.
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
6 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
maria_5_5 | Gimnaziul "Florea Bogdan" Reghin
0 comentarii
testare initiala la Educatie tehnologica si interpretarea rezultatelor
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Teste - Clasa a 5-a;
valiprofi | Scoala Gimnaziala Nr.1 "Anghel Rugina" Tecuci
0 comentarii
PROIECT DE LECȚIE EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
daniella40 | Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi" Medgidia
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.