Preparate la rece- prepararea sucurilor naturale
16 iulie 2009, 15:49
Tema „Tehnologii de preparare a hranei ; Prepararea alimentelor ”- se studiază în clasa a V a la disciplina Educaţie tehnologică în semestrul II.
• Aparent banală această temă, prin implicaţiile ei nemijlocite asupra vieţii, sănătăţii omului, (care a fost şi rămâne în unele cazuri ignorată), trebuie să fie adusă cu mare atenţie în faţa elevilor încă de la cele mai fragede vârste astfel încât aceştia să deprindă obiceiuri alimentare corecte încă de mici, pentru a nu fi nevoiţi la vârste mature să corecteze deprinderi greşite sau să trateze boli de nutriţie.
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.