Test de evaluare şi baremul de corectare - Prelucrarea învelişului boabelor de cereale
15 februarie 2009, 20:23
Domeniul: Industria alimentară, lucrător în morărit panificaţie, clasa a X-a SAM, modulul I:Conservarea şi pregătirea cerealelor prin măciniş- instruire practică
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;
9 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.