ANALIZA SENZORIALĂ BERII
19 ianuarie 2024, 18:54
Metoda are la bază determinarea cu ajutorul simţurilor (văz, miros, gust) a următorilor indici de calitate: aspect, culoare, miros, gust, impregnare cu bioxiod de carbon, aspect şi persistenţă spumă.
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Creaţii ştiinţifice - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 11-a;
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Creaţii ştiinţifice recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Creaţii ştiinţifice - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
badulescuana3 | Gradinita cu program prelungit Nr.8 Targu Jiu
0 comentarii
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Creaţii ştiinţifice - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
badulescuana3 | Gradinita cu program prelungit Nr.8 Targu Jiu
0 comentarii
referat mentorul de insertie profesionala
Învăţământ liceal - Resursele elevilor - Creaţii ştiinţifice - Clasa a 11-a;
lesecristian | Liceul Tehnologic "Grigore C. Moisil" Târgu Lăpuş
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.