Transformările normale ale cărnii
16 iunie 2016, 12:17
Disciplina/Modulul:Tehnologii specifice de obţinere
a produselor de origine animală
Tema: Transformarile cărnii
Lecţia: Transformările normale ale cărnii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
Subtip: Teste finale
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Determinarea falsificarilor produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Materii prime in industria prelucrării legumelor și fructelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.