Determinarea falsificarilor produselor alimentare
29 august 2024, 08:17
Planificare - modul ”Determinarea falsificarilor produselor alimentare prin analize de laborator”, clasa a XII-a, calificarea TAPA
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
15 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Materii prime in industria prelucrării legumelor și fructelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Diseminare exemple de bune practici prin proiecte Erasmus+
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Cnicolaie | Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea" Focsani
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.