CLASIFICAREA DULCIURILOR DE BUCATARIE
5 mai 2014, 10:38
ESTE UN PROIECT DIDACTIC AJUTATOR PENTRU CLASELE DE ALIMENTATIE PUBLICA, LA MODULUL: SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Review-uri (1)
4 stele
Adăugaţi un review
Util
30.08.2020 10:19
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este complet, foarte bine structurat. Noțiunile sunt în concordanță cu programa școlară. Conținutul materialului este potrivit disciplinei și corect din punct de vedere științific.Multumesc pentru material! Il voi folosi cu siguranta .
Aţi găsit acest review util?
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.