. Evaluarea calităţii produselor alimentare.
11 februarie 2012, 18:57
Modulul “Produse alimentare de origine minerală, vegetală şi animală”/ Unitatea de invăţare “Evaluarea calităţii produselor alimentare. Protecţia consumatorului. Valorificarea produselor alimentare (extensie)”/ Lectia nr.1
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
92 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Evaluarea calitatii produselor alimentare
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
0 comentarii
Evaluarea calitatii produselor alimentare ambalate
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
0 comentarii
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Teste - Clasa a 5-a;
mm_lav | Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.