Tehnologia de fabricare a covrigilor
5 ianuarie 2022, 09:46
Aluatul pentru covrigi se prepară mai slab decât de obicei, de aceea se foloseşte la 100 kg făină 40-50 l de apă.
Formarea covrigilor: din masa aluatului pentru covrigi se taie o bucată, se frământă într-o foaie groasă (6 – 8 cm).
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 11-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.