Sortimentul de semipreparate, preparate de patiserie-cofetărie (prăjiturile și torturile
13 iulie 2025, 16:10
Procese tehnologice de obținere a produselor de cofetărie-patiserie cu grad redus de complexitate:
- Operații de prelucrare primara, termică şi asezonare;
Sortimentele de produse de patiserie-cofetărie:- Prăjituri şi torturi simple cu blat alb şi colorat, barotate şi acoperite cu cremă.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
Subtip: Teste de evaluare sumativa
Metode: Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare integrata
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Test Roti dintate-Elemente de tehnologie
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 11-a;
mariana_bicoiu | Scoala Gimnaziala Nr.7 Buzau
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.