SERVIREA PREPARATELOR CULINARE CA INTRARE IN MENIU ( GUSTARI RECI/CALDE, ANTREURI)
2 mai 2014, 22:21
Fisa de documentare complexa ce poate fii utilizata la Modulul "Servirea preparatelor si bauturilor" - cuprinde clasificari, exemple, asocierea cu bauturile, tehnici de servire si debarasare, obiecte de inventar necesare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.