Prepararea la rece. *Prepararea la cald.Conservarea alimentelor. *Tehnologii tradiţionale şi moderne de preparare a alimentelor. #Bucătăria românească (extensie)
11 februarie 2012, 13:37
Modulul II: Produse alimentare de origine minerală, vegetală şi animală/ Unitate de invatare "Tehnologii de preparare a hranei"/ Lectia nr. 3
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
92 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
maria_5_5 | Gimnaziul "Florea Bogdan" Reghin
0 comentarii
testare initiala la Educatie tehnologica si interpretarea rezultatelor
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Teste - Clasa a 5-a;
valiprofi | Scoala Gimnaziala Nr.1 "Anghel Rugina" Tecuci
0 comentarii
PROIECT DE LECȚIE EDUCAȚIE TEHNOLOGICĂ
Învăţământ gimnazial - Educatie tehnologica - Lecţii - Clasa a 5-a;
daniella40 | Scoala Gimnaziala "Constantin Brancusi" Medgidia
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.