Modulul IV: Procese de bază în alimentație
14 octombrie 2023, 16:23
Planificare calendaristică anuală pentru clasa a IX-a realizată în conformitate cu noua programă aprobată prin OMENCS: nr. 4457/5.07.2016
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 9-a;
Subtip: Planificare calendaristica anuala
10 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Planificări similare
PROIECTAREA ACTIVITĂŢII DIDCATICE Materii prime și auxiliare folosite în alimentație
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
ionelajanina | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Craiova
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
liviagherghel | Colegiul National "I.C. Bratianu" Hateg
1 comentariu
463 vizualizări
Adăugat la:
30.05.2023
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Multimedia - Clasa a 9-a;
MinodoraSimona | Colegiul Tehnic "Emanuil Ungureanu" Timisoara
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.