Mise-en-place-ul mic dejun consistent
23 martie 2022, 20:35
Realizarea mise-en-place-ului mic dejun consistent, modalitatea de aranjare a obiectelor de inventar.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Joc de rol
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro

TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu

PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Scoala Gimnaziala "Teodor Stefanelli" Nr.4 Campulung Moldovenesc
1 comentariu

PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Scoala Gimnaziala "Teodor Stefanelli" Nr.4 Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.