L'atelier des chefs
8 ianuarie 2011, 17:41
Aceasta activitate culinara a fost realizata în cadrul cursului de formare continuă intitulat “Stage d'observation de l'enseignement général, technique et professionnel sur le territoire rural en Aquitaine”,nr.de referinţă catalog Comenius/Grundtvig: FR-2010-264-002, desfăşurat la Bordeaux în perioada 04-15.10.2010.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
Învăţământ liceal - Limbi moderne - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
4 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
plan de lectie mediul concurential, clasa 12, cu fisa de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.