Fișă de lucru analiza senzorială prin metoda scării de punctaj
12 noiembrie 2025, 23:29
Fișa de lucru
Analiza senzorială a unui produs alimentar prin metoda scării de punctaj folosită la clasele de industrie alimentară
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 9-a;
Subtip: Fisa recapitulativa
Abordări: Activitate practica
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
Tehnici de realizare a unui tabel in word
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a;
marianaivan2000 | Liceul Teoretic "Mircea Eliade" Galati
0 comentarii
















Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.