Determinarea glucidelor cu refractometru Abbe
10 iunie 2019, 06:33
Materialul este o fișă de lucru pentru elevii de clasa a XI a, de la specializările de industrie alimentară. Cu această fișă elevii au posibilitatea de a determina glucidele nu numai din mustul de vin, dar și din sucuri, compoturi, gemuri și dulcețuri.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
35 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Analiza senzorială a sării comestibile- FIȘĂ DE LUCRU
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Analiza senzorială a pâinii- fișă de evaluare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.