DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
23 martie 2022, 20:40
FIŞĂ DE DOCUMENTARE SI FISA DE LUCRU
DETERMINAREA CONŢINUTULUI DE APĂ DIN CARNE ŞI PREPARATE DIN CARNE PRIN METODA DE USCARE LA ETUVĂ LA TEMPERATURA DE 103oC
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
25 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.