Întrebări
teste online

109846 întrebări
Teste online Creaţi un test online Cum construim teste online
Şcoala cu
bune practici

107 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

pdf Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru

8 aprilie 2024, 08:01

0 stele | 0 review-uri

Materialul este o fișă de lucru, pentru modulul II- Analize specifice la obținerea produselor de origine animală, din cl a XII a din domeniul de pregătire profesională-industrie alimentară pentru calificările profesionale: Tehnician în analize produse alimentare și Tehnician în industria alimentară. Fișa este utilă pentru profesori și elevi.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;

Subtip: Fisa interdisciplinara

Metode: Metode activ-participative

Abordări: Activitate practica

1964mariana
35 materiale
0 au spus Mulţumesc.
0 comentarii
17 descărcări
Mesaj pentru autor
Spuneţi-le prietenilor!
|

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Articole recomandate

Resurse educationale moderne pentru clasa a IX-a!

Lectii interactive la Geografie, Fizica, Chimie, Biologie si Matematica!

Azi: 12 evenimente

«NOIEMBRIE 2025»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


PICTURI MURALE

Propus de: andra_andrusca2000

Sondajul zilei

Cum colaboraţi cu toți părinţii elevilor clasei dvs.? Comentați!

25 voturi | 1 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: mona-ton Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN