Determinarea acidității făinii
28 mai 2023, 18:08
Materialul este un proiect didactic, util profesorilor de specialitate de la domeniul industrie alimentară, clasa a XI-a, Modulul 3, Analize specifice în industria de morărit, panificație și produse făinoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
Subtip: Proiect de lectie
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii

Metode de testare a calități produselor de panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
catalinsport | GRUPUL SCOLAR "A.VLAHUTA"
0 comentarii

Placinta taraneasca cu dovleac
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Proiecte educaţionale - Clasa a 11-a;
octbar | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.