Calități ale personalului de servire
25 august 2021, 21:06
Este un material interactiv realizat în Wordwall,la modulul”Etică și comunicare în afaceri”,clasa a X a.Poate fi folosit și la modulul
”Sisteme de servire”,în cadrul lecției de recapitulare ca Ice breaker saau în momentul de retențye și transfer,ca o aplicație online.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Linkuri utile - Clasa a 10-a;
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Linkuri utile recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.