ANALIZA CALITĂȚII PRODUSELOR DE COFETĂRIE
18 decembrie 2017, 23:43
Momentul de glorie al cofetăriei romanești l-a marcat apariția Casei Capșa înființata de celebrul cofetar Grigore Capsa, cu studii înalte la Paris, ca elev al marelui Borșire. Grigore Capșa este cunoscut pentru ca a creat produse inedite cu ocazia unor evenimente speciale sau care purtau numele unor personalități importante din epoca.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Clasa a 12-a;
Abordări: Abordare integrata
4 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.