test de evaluare finala anul IIPL
25 noiembrie 2009, 10:53
Stabilirea si verificarea punctelor critice de control a proceselor tehnologice din industria alimentara
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
107 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Determinarea falsificarilor produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Materii prime in industria prelucrării legumelor și fructelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.