Bazele calității produselor alimentare
7 aprilie 2024, 19:56
Acest material este un curriculum în dezvoltare locală pentru cl a X a, învățământ liceal-filieră tehnologică, din domeniul de pregătire profesională-industrie alimentară pentru calificările profesionale: Tehnician analize produse alimentare și Tehnician în industria alimentară. Materialul poate fi utilizat la modulul III pentru practică comasată la cl a X a.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Diverse recomandate de comunitatea Didactic.ro
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Suport de curs- Bazele calității produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 10-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.